Fijn dat onze vakmanschap en kwaliteit door onze klanten wordt gewaardeerd.

Uitstekende service voor een mooie prijs! Vakwerk afgeleverd. Ze waren al klaar, nog voordat ik thuis was 😉 TOP!!! Mannen, bedankt!!!

Max Joosten

Rating: 4.2 sterren
10 stemmen

De mannen hebben het werk snel netjes en vakkundig uitgevoerd. Binnen een dag stonden alle schuttingen. Het ziet er prachtig uit en staat super stevig. Ik ben ook heel erg blij met de adviezen die we hebben gekregen. Ik zou van Smits schutting bouw zeker aanbevelen!

Erica Dekkers

Rating: 4.8 sterren
5 stemmen

Vandaag schutting plus poort laten plaatsen. Hartstikke snel en goed geplaatst! Wij hadden een speciaal verzoek geplaatst voor deze datum en dit was direct te regelen. Goede service, erg blij mee!

Nicole van Deursen

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen

We hebben voor dit bedrijf gekozen door de goede prijs die zij hebben geboden voor deze opdracht. Na andere goede referenties te hebben gelezen, hebben we contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Ondanks een drukke agenda, wisten zij tijd voor ons vrij te maken op korte termijn. Door de regen die dag, zijn ze zelfs de dag erna nog teruggekomen om de klus af te maken!! Super en het resultaat mag er zijn.

Ronald Visser

Rating: 4.4444444444444 sterren
9 stemmen

Hebben een schutting in de achtertuin laten plaatsen. Zijn er zeer blij mee en is perfect volgens afspraak gezet! Ook in de voortuin gingen we een schutting laten zetten maar helaas door bomen van de Gemeente was het niet mogelijk om deze te plaatsen. Deze wordt op een later tijdstip alsnog geplaatst!

Tonny van Schaik

Rating: 3.6 sterren
5 stemmen

TOP!!! Vrijblijvende offerte opgevraagd en de prijs viel gelukkig mee! Hout-beton schutting laten plaatsen en poort. Van te voren zijn ze langs geweest om het e.e.a. precies op te meten. Goede service! Communicatie verliep prima. Volgens afspraak is de opdracht uitgevoerd. Bedankt mannen!

Ron van den Berg

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Super snelle levering netjes werk afgeleverd en dat in het hoge noorden Meppel....top jongens

Alex

Rating: 4.2 sterren
5 stemmen
Onlangs hebben wij door jullie een schutting laten plaatsen.
Ik zou het zo weer laten doen door jullie, en wij zullen jullie ook zeker aanraden bij vrienden en fam!
Bedankt voor de aangeboden oplossing.
Ric
Rating: 4 sterren
5 stemmen

Bedankt voor de snelle levering/plaatsing

Rating: 5 sterren
2 stemmen

Vandaag is er een schutting geplaatst door de mannen van Smits schuttingbouw.

Wij zijn zeer tevreden,  professioneel en zeer snel geplaatst door 2 hele aardige heren.

Wij zullen jullie zeer zeker aanbevelen! 

Hartelijke groeten Henk en Chappy!

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen

Onlang heb ik mijn schutting laten vervangen door deze mannen. Duidelijke communicatie over wat er ging gebeuren en wat de mogelijkheden waren aangezien ik verschillende hoogtes in de tuin heb. Deze mannen hebben topwerk geleverd en de schutting in 1 dag geplaatst. Vriendelijke en betrouwbare mannen die verstand hebben van hun vak. Echt een aanrader! 

Amanda

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen